All Retail
Опубліковано

Найбільший турецький взуттєвий рітейлер виходить в Україну

Теги:
ТРЦ Nikolsky
Фото:
stroyobzor.ua

Наприкінці липня був підписаний договір оренди між ТРЦ Nikolsky і представниками турецької мережі FLO. Загальна площа магазина складе 579 кв. м. Магазин запропонує асортимент чоловічого, жіночого та дитячого взуття.

Як повідомили RAU в прес-службі Budhouse Group, FLO — найбільша турецька мережа магазинів взуття. На сьогоднішній день FLO охопили майже всі куточки Туреччини — це близько 500 магазинів в країні, а за кордоном — понад 100 магазинів у 20 країнах світу.

Пункти продажу мультибрендової концепції кросівок IN Street від FLO Mağazacılık з кожним роком зміцнюють мережу продажів FLO і збільшують її поширення.

Крім роздрібних брендів, в магазинах FLO реалізуються провідні взуттєві бренди, такі як FLO, Kinetix, Polaris, US Polo, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli і Mercedes, а також здійснюється оптова торгівля.

Компанія також планує представити в Україні бренд Nine West.

В рамках стратегії розвитку до 2023 року компанія прагне збільшити обсяг експорту до $300 млн, відкрити в загальній складності 300 магазинів в 47 країнах світу, і зробити Туреччину однією з найбільших у світі баз по виробництву взуття.

ТРЦ Nikolsky розташований у центрі Харкова, на вул. Пушкінська, 2. Вихід зі станції метро буде на мінус перший поверх комплексу. Загальна площа торгового центру складає 106 000 кв. м, торгова — 53 000 кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або