All Retail
Опубліковано

Nivea в Німеччині дозволяє «заправитися». Компанія організувала в супермаркетах «заправні станції» з гелем для душу

Теги:
nivea
Фото:
designboom.com

Такий крок пов'язаний з рішенням скоротити використання пластику.

Компанія Beiersdorf почала продавати в Німеччині гелі для душу Nivea на розлив. Як пише Designboom, виробник встановить «заправні станції» в супермаркетах Гамбурга і Еттлінгена.

Технологія, яку впроваджує Beiersdorf, покликана зробити роботу компанії більш екологічною і знизити використання пластикових тар.

«Хоча концепція повторного наповнення не зовсім нова, в категорії засобів особистої гігієни поки немає широкого застосування цієї технології. Нам потрібно було визначити найкращий сценарій для споживача у сфері сталого розвитку. Не всі склади засобів підходять для такої концепції - вони повинні витримувати наступні наповнення, і нам довелося ретельно відбирати продукти після великих внутрішніх випробувань», — наводить слова старшого розробника формул в Beiersdorf Керолайн Зіі.

Він також додав, що автомат довелося запрограмувати на додаткові цикли очищення

Станція буде заповнювати гелем спеціальну тару, а потім друкувати штрих-код. Пристрій автоматично контролює кількість налитого в бутель засобу, вибирає цикли заправки і зчитує QR - і штрих-коди. Крім видачі споживачам тар, які можна використовувати повторно, компанія бере на себе відповідальність за утилізацію непридатних упаковок.

Тестування розробки займе від шести до восьми місяців.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або