All Retail
Опубліковано

На «Даринку» відкрився новий фуд-оператор - Lviv Croissants

Теги:
Lviv Croissants
Даринок
Фото:
All Retail

На «Даринку» відкрився новий фуд- оператор - Lviv Croissants

Lviv Croissants на «Даринку» - перший заклад бренду на Лісовому масиві. Менеджмент впевнений: імідж одного кафе - це імідж всієї мережі, тому уважно ставиться до свого дизайну, стилю, якості страв і рівня обслуговування на кожній локації. Хоча всі торгові точки пов'язані спільним брендбуком, але кожна має свої маленькі особливості. Зокрема, квіти, розташування меблів, дзеркала, слогани.

Асортимент Lviv Croissants налічує 16 фірмових сендвіч-круасанів, 9 солодких круасанів, більше 19 видів різних інгредієнтів, що дозволяють скласти власне поєднання за індивідуальними смаковими побажанням. Щомісяця в пекарні презентують нові смаки випічки. У меню представлені також понад 40 видів холодних і гарячих напоїв. Посадкова зона передбачена для 55 гостей.

Lviv Croissants на «Даринку» - вже 25-я торгова точка бренду в столиці. Всього українська мережа об'єднує 113 кафе в 43 містах України. Тільки за 2019 фуд-оператор відкрив 32 пекарні, прийняв понад 7,7 млн ​​гостей, спік 7,9 млн круасанів і приготував 5,2 млн чашок кави.

"Ми маємо багато прихильників по всій Україні і в Києві зокрема, - говорить засновник мережі Андрій Галицький. - Нам важливо, щоб кожен киянин мав можливість поблизу свого будинку, роботи, місця навчання або відпочинку отримати задоволення від споживання справжнього львівського круассана, відчути аромат кави, що бадьорить, і львівської атмосфери. Даний район Києва досі не мав такої можливості, тому ми із задоволенням виправили цю ситуацію ".

"Ми завжди з особливим інтересом співпрацюємо з українськими брендами, - говорить Тетяна Дадочкіна, директор по маркетингу City Capital Group. - Відкриття пекарні Lviv Croissants - не тільки продовження цієї гарної традиції, але і якісне розширення пропозицій від фуд-операторів, яке доступні гостям Даринку ".

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або