All Retail
Опубліковано

Wildberries запустив продажі в Україні

Теги:
Wildberries
Фото:
golos.ua

Wildberries - великий міжнародний онлайн-рітейлер - повідомляє про старт продажів в Україні.

Wildberries запустив продажі на території України. Замовити товари з безкоштовною доставкою покупці можуть в інтернет-магазині wildberries.ua, а також через мобільний додаток на iOS. Найближчим часом також буде запущено програму на Android.

Wildberries пропонує покупцям на території України 3 млн найменувань товарів від 32 тис. брендів: жіночий, чоловічий та дитячий одяг, взуття та аксесуари, іграшки, товари для спорту, канцтовари, зоотовари, а також товари для дому та дачі. Надалі міжнародний онлайн-рітейлер запропонує покупцям ще більше різних товарів за привабливими цінами.

«Wildberries продовжує розвивати географію своєї присутності. У січні 2020 року ми запустили продажі в Польщі, а в травні - в Словаччині. Відкриття інтернет-магазину на території України стало наступним кроком в реалізації нашої міжнародної стратегії. Наші покупці отримають доступ до широкого асортименту товарів від десятків тисяч брендів. Ми бачимо високий потенціал для розвитку на території країни: її жителі все частіше роблять покупки в інтернет-магазинах, а темпи зростання e-commerce продовжують рости », - розповів В'ячеслав Іващенко, директор з розвитку Wildberries.

Доставка товарів буде здійснюватися за допомогою логістичних партнерів. Клієнти інтернет-магазину зможуть отримати свої замовлення у 8000 партнерських точках видачі або ж за допомогою кур'єрської доставки на дім, якщо ПВЗ знаходиться в значній відстані.

Таким чином, на сьогоднішній день Wildberries працює у 8 країнах: Росії, Україні, Польщі, Словаччини, Білорусі, Казахстані, Вірменії та Киргизії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або