All Retail
Опубліковано

FLO планує відкрити більше 30-ти магазинів в Україні

Теги:
FLO
Фото:
RAU

В Україну виходить велика турецька мережа взуття FLO. Свій перший магазин в країні бренд планує відкрити вже в листопаді цього року в столичному торгово-розважальному центрі Ocean Plaza.

Як повідомляє консалтингова компанія UTG, за сприяння якої було підписано відповідний договір оренди, магазин займе площу в 400 кв. м і буде працювати на першому поверсі ТРЦ.

Він представить асортимент взуття для всієї родини в цінових сегментах «середній» і «середній +». Крім роздрібних брендів FLO, в магазині можна буде придбати і продукцію таких провідних взуттєвих брендів як: Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli і Mercedes.

У UTG також відзначають, що зараз FLO налічує майже 500 магазинів по всій Туреччині і ще близько 100 торгових точок в 25 країнах світу. При цьому в рамках стратегії розвитку до 2023 року, FLO планує збільшити обсяг продажів за кордоном до $ 300 млн.

Для цього компанія планує відкрити понад 300 магазинів в 47-ми країнах світу. Активний розвиток бренду заплановано і в Україні, де рітейлер планує відкрити понад 30 магазинів в найближчі три роки.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або