All Retail
Опубліковано

McDonald's розширить меню солодощів

Теги:
McDonald's

Мережа McDonald's оголосила про істотну зміну меню.

У меню будуть додані три солодких пропозиції. Хоча вони більше підходять для сніданку, вони будуть доступні протягом усього дня. Це будуть яблучний пончик, чорничний маффин і булочка з корицею. McCafe Bakery представить всі три нових пропозиції в своєму меню.

Сніданок став одним з найбільш проблемних питань для мережі. З початку 2020 року різко впали продажі сніданків в ресторанах. Впровадження нових пунктів меню стане одним із кроків компанії по виправленню ситуації і відновленню продажів цієї частини меню. Компанія сподівається, що аромати яблук, чорниці та кориці залучать клієнтів до ресторану, і очікують інших інновацій в найближчому майбутньому.

При цьому компанія поки не оголосила, коли поверне меню сніданку на весь день. Через пандемію McDonald's скасував цей варіант в кінці березня, виправдовуючи своє рішення оптимізувати роботу кухні і забезпечити більш неймовірну швидкість і кращу якість обслуговування. Оскільки більшість замовлень покупці забирали зі своїх автомобілів, швидкість і точність збору замовлень були важливіші, ніж розширене меню. Багато клієнтів запитують, коли сніданок повернеться в меню на весь день, але компанія ще не повідомила нічого з цього приводу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або