All Retail
Опубліковано

Обсяги онлайн-торгівлі в США виросли на третину

Теги:
e-commerce
AR ексклюзив
Фото:
golos.ua

Сьогодні онлайн-торгівля зростає в усьому світі, причому запаморочливими темпами. До кінця третього кварталу 2020 року інтернет-продажі в США вже досягнули рівнів, які очікувалися не раніше 2022 року.

За прогнозами Insider Intelligence Research, обсяг продажів електронної комерції в США до 2020 року досягне 794,50 мільярда доларів. Це на 32,4% більше, ніж в 2019 році. Раніше прогнозувалося зростання онлайн-торгівлі приблизно на 18% у другому кварталі. Проте, оскільки покупці масово перейшли на покупки в Інтернеті, в цій області спостерігається справжній сплеск. За прогнозами, продажі електронної комерції досягнуть 14,4% всіх роздрібних витрат США в цьому році і 19,2% до 2024 року.

Очікувалося зростання попиту на життєво важливі товари, такі як продукти харчування і предмети першої необхідності, але динаміка онлайн-продажів в таких категоріях, як побутова електроніка і предмети інтер'єру, була непередбачуваною. Через зовсім інший спосіб життя споживачів під час пандемії їх підхід до покупок в Інтернеті також значно змінився.

Також зростання ринку онлайн-торгівлі є ознакою того, що найбільші гравці будуть і далі зміцнювати свої позиції. Десять найбільших компаній, включаючи Amazon, Walmart і Best Buy, будуть рости і далі. За прогнозами, перша десятка компаній займе 63,2% від всього ринку онлайн-продажів за підсумками року, що на 57,9% більше, ніж в 2019 році.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або