All Retail
Опубліковано

Осінній бум. Як виглядають відразу три нових Сільпо?

Теги:
Сільпо
AR ексклюзив
експансія
Фото:
All Retail

В традицію для All Retail вже давно увійшло писати про майбутні відкриття мережевих магазинів нашої країни.

За допомогою різноманітних методів ми моніторимо і дізнаємося, де, коли і хто планує запуск чергового маркету.

Цього разу розповімо Вам про відкриття відразу трьох нових супермаркетів «Сільпо». C цими магазинами наші читачі раніше познайомилися в матеріалах про майбутні плани з експансії Fozzy Group.

15 жовтня у Львові стартував «Сільпо» по вулиці Пасічній, 164. Магазин торговою площею близько 1100 кв.м обслуговує 14 кас. Подорожі по Україні, автомобілі, заправка з передбаченнями, світлофори замість тумб і навіть готель — ці елементи стали частинками цільної тематики даного магазину.

Другий «Сільпо», відкритий в цьому місяці, запрацював 19-ого числа на Львівщині, в містечку Новий Розділ. Цей супермаркет особливий тим, що майданчиком для нього стало саме невелике містечко, що в історії мережі «Сільпо» — рідкісний випадок. Щоб реалізувати концепт для цього об'єкту, в компанії вивчили десятки типів тартана (шотландської клітки), а також придумали свій власний клан і тартан до нього. Ширяючі яструби, картини, що оживають, лицарські обладунки — «Сільпо» в Новому Роздолі став частинкою шотландської історії і культури.

Третій магазин «Сільпо» причалив в Одесі і відкрив свої двері для відвідувачів 21 жовтня. Новий супермаркет працює в складі ТРЦ «Аврора», розташованого по вулиці Семена Палія, 125-Б. Рухомі арт-об'єкти, дуже багато лампочок і рожевого кольору, магазин навіть отримав власну назву — Grand Silpo Hotel.

В цілому, компанія Fozzy Group не втомлюється дивувати жителів різних міст країни концептуальністю і унікальністю магазинів «Сільпо». Як ми знаємо, до кінця поточного року у Львові заплановано запуск ще двох нових супермаркетів, також по одному супермаркету рітейлер відкриє в Одеcі та в Рівному.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або