All Retail
Опубліковано

Avon відкриває свій перший магазин

Теги:
Avon
AR ексклюзив
Фото:
All Retail

Компанія відкрила магазин в корейському кварталі Лос-Анджелеса.

Північноамериканський підрозділ Avon, який з 2019 року належить південнокорейській LG Household & Health Care, відкрив перший фізичний магазин бренду. Бренд, який раніше покладався на своїх незалежних торгових представників по всьому світу, зробив значний крок вперед і вийшов на нові рубежі для себе.

Перший магазин Avon був названий Studio 1886 році, на честь року заснування бренду. Площа дворівневого аутлета становить понад 1700 кв. м. Магазин пропонує покупцям найпопулярніші колекції Avon і новинки по догляду за шкірою, декоративну косметику, парфумерію і засоби особистої гігієни. Крім продуктів Avon, Studio 1886 пропонує інші бренди, що належать LG Household & Health Care.

Всередині простір задумано як простір для захоплюючої взаємодії з брендом. Клієнти і торгові представники Avon можуть поспілкуватися з консультантами, спробувати новинки і зануритися в атмосферу краси і вишуканості, створену дизайнерами. Для відвідувачів та представників Avon будуть регулярно проводитися різні освітні заходи.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або