All Retail
Опубліковано

«Укрпошта» запустила програму чартерних перевезень в США, доставивши перші 125 тис. посилок літаком «Руслан» в Нью-Йорк

Теги:
укрпошта
Фото:
БізнесЦензор

АТ "Укрпошта" в партнерстві з авіакомпаніями "Авіалінії" Антонова "і Windrose Airlines відправила в Нью-Йорк перший літак Ан-124" Руслан "з 125 тис. посилок українського малого та середнього бізнесу (140 млн грн в грошовому еквіваленті).

Як повідомила прес-служба «Укрпошти» в понеділок вранці, в наступні місяці компанія в партнерстві з авіакомпанією Windrose Airlines щотижня буде відправляти літаки різної конфігурації відповідно до потреб українських експортерів. Програма повинна забезпечити безперебійну доставку експортних відправлень в США в період закритих кордонів і скасованих авіарейсів.

"Нова чартерна програма з регулярними рейсами дозволить нам забезпечити надійну доставку 75-80% експортних відправлень в США. А разом з пасажирськими авіалініями ми забезпечуємо всі 100%.

Поки можу констатувати, що ми повністю готові до високого сезону, так особливо в цьому році хочеться порадувати наших клієнтів своєчасно доставленими новорічними подарунками", — цитує прес-служба гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або