All Retail
Опубліковано

Mondelеz International нарощує продажі

Теги:
Mondelez

Кондитерський гігант Mondelеz International прогнозує динамічне зростання продажів до кінця 2020 року через збільшення попиту на шоколад і печиво на тлі пандемії COVID-19.

Найбільша в Північній Америці і друга найбільша в світі компанія-виробник продуктів харчування з прибутком $ 48 млрд. Утворена в 2012 році в результаті поділу Kraft Foods.

Результати третього кварталу 2020 року показали, що чиста виручка компанії збільшилася на 4,9%. Передбачається, що прибуток в 2020 році зросте більш ніж на 5%, повідомляє bakery and snacks.

"Наші найбільші категорії — печиво і шоколад — продовжують зростати. Категорія жувальної гумки усе ще знаходиться під значним тиском через зміни в мобільності і звичках споживачів", — сказав головний виконавчий директор Mondelеz International Дірк Ван де Пут.

Він також додав, що попит на розвинених ринках залишався підвищеним, і спостерігається послідовне поліпшення на ринках, що розвиваються.

"Ми продовжуємо успішно справлятися з невизначеністю і проблемами, пов'язаними з COVID-19. І як наслідок, ми випереджаємо наші категорії, продовжуючи збільшувати значну частку ринку", — сказав Дірк Ван де Пут.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або