All Retail
Опубліковано

Європейським фермерам виділили € 8 млрд на подолання коронакризи

Теги:
сільське господарство
Фото:
https://landlord.ua

ЄС виділить допомогу на відновлення від наслідків пандемії COVID-19 в розмірі € 8 млрд для фермерів і виробників продуктів харчування з Євросоюзу (ЄС), починаючи з 2021 року.

У 2021 року фермери зможуть отримати доступ до додаткових € 2,6 млрд в якості початкового внеску з наступного фонду розвитку сільських районів, який є частиною більш широкої багаторічної фінансової системи, пише euractiv.

З урахуванням цієї надбавки фермерам буде надано більш € 10 млрд протягом дворічного періоду 2021-22 років в контексті фонду розвитку сільських районів Спільної сільськогосподарської політики (CAP).

Частина фонду відновлення, призначена для сільського господарства, спочатку повинна була бути надана тільки з початку наступного періоду CAP, з січня 2023 року. Однак тепер, з огляду на безпрецедентні проблеми, з якими стикається сільськогосподарський сектор, було прийнято рішення надати допомогу раніше.

Не менш 37% фінансування було призначене для органічних фермерів, дій, повʼязаних з навколишнім середовищем і кліматом, а також захисту тварин. Не менш 55% фонду буде підтримувати стартапи молодих фермерів і інвестиції в фермерські господарства, сприяти перспективному відновленню. Держави-члени можуть вирішити витратити 8% на свій розсуд, за умови, що вони витрачаються в загальних рамках сталого розвитку.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або