All Retail
Опубліковано

Arricano закриє свої ТРЦ на вихідні відповідно до умов карантину

Теги:
ТРЦ
Фото:
citymall.ua

Arricano Real Estate Plc (Кіпр), керуюча компанія і девелопер ряду торгово-розважальних центрів (ТРЦ) в Україні, обмежить роботу своїх ТРЦ в Києві, Запоріжжі та Кривому Розі у вихідні дні відповідно до умов карантину до 30 листопада.

Згідно з повідомленням Arricano на Лондонській фондовій біржі (LSE) в понеділок, в будні ТРЦ будуть працювати на годину довше.

Такі обмеження істотно не вплинуть на фінансові результати, вважають в компанії.

Arricano Real Estate Plc спеціалізується на будівництві торгово-розважальних центрів, є одним з провідних девелоперів на ринку нерухомості України. Володіє і управляє пʼятьма торговими центрами в країні загальною площею 147,3 тис. кв. м: «РайON» і «Проспект» в Києві, «Сонячна галерея» в Кривому Розі, City Mall в Запоріжжі. Компанії також належать 49,9% в ТРЦ Sky Mall (Київ).

Раніше в березні-2020 мажоритарний бенефіціар Arricano Real Estate Plc Хіллар Тедер передав свою опосередковану 55% -ву частку в компанії своєму синові Рауно Тедеру.

Станом на вересень 2020 року акціонерами Arricano Real Estate Plc є Retail Real Estate OU разом з Dragon-Ukrainian Properties and Development Plc, Deltamax Group OU, Юрієм Полдо і Р.Тедером. Сукупний пакет акцій Р.Тедера становить 70,86%.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або