All Retail
Опубліковано

Makeup запустив онлайн-магазин у Франції

Теги:
e-commerce
Фото:
innotechnews.com

До 14-ти країн, в яких працює онлайн-рітейлер Makeup, приєдналася Франція. Makeup.fr активно приймає перші замовлення, пропонуючи клієнтам континентальної Франції, Корсики і Монако вибір з більш ніж 77 000 продуктів від понад 2000 брендів різних beauty-напрямків.

Про це RAU повідомили представники компанії. «Щомісяця понад мільйон клієнтів отримують свої замовлення, а тепер до них приєднуються і мешканці Франції, адже подібний вибір beauty-товарів навіть в столиці краси і моди жоден з гравців ринку не пропонує», — йдеться в повідомленні компанії. Максимально комфортну процедуру доставки і отримання замовлень, що так важливо в умовах, які склалися зараз в світі, Makeup забезпечує в партнерстві зі службою доставки Collisimo.

Асортимент Makeup включає бренди-бестселери і зірки рейтингів блогерів, унікальні недорогі товари, невеликі бренди-виробники з усіх куточків світу, продукти для професіоналів візажу, манікюру, стайлінгу, а також парфумерія та косметика сегмента люкс. Рітейлер працює в Італії, Угорщині, Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині.

Станом на 2019 рік Makeup вдалося увійти в топ-20 світових beauty-онлайн-платформ за обсягом трафіку. Мета компанії - стати лідером в онлайн-торгівлі косметичною продукцією в Європі.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або