All Retail
Опубліковано

Міжнародний виробник кави Strauss Group побудував розподільний центр в Києві

Теги:
кофе
Фото:
brovary.net.ua

Міжнародна компанія Strauss Group, один з найбільших виробників кави в світі, в третьому кварталі 2020 року ввела в експлуатацію склад і розподільний центр по вул. Новопирогівська, 56а в Голосіївському районі Києва.

«У третьому кварталі відкрився інноваційний розподільний центр в Україні», — повідомила група в своєму звіті за третій квартал.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, ТОВ «Штраус Україна» 9 жовтня також змінила юридичну адресу на вул. Новопирогівська, 56а (раніше — вул.Антонова, 5б).

"25.09.2020. Тепер ця дата для нас має історичну цінність. За 20 років роботи в Україні ми мали багато досягнень в усіх напрямках споживання, виробництва та приготування кави. І сьогодні одне з наших досягнень — відкриття дверей нового будинку для всіх наших співробітників! Вітаємо всіх наших колег з переїздом в нову дуже сучасну, функціональну, стильну локацію", — повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

Strauss Group спеціалізується на виробництві продуктів харчування і напоїв, входить в пʼятірку компаній з виробництва кави в світі. Має 29 виробничих майданчиків в 22 країнах, штат співробітників включає 14 тис. чоловік.

На ринку Східної Європи компанія Strauss представляє бренди «Чорна карта», Ambassador, FORT, Totti Caffe, Elite Health Line, Sucrazit.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або