All Retail
Опубліковано

У листопаді відкрились два супермаркети EUROSPAR

Теги:
SPAR
Фото:
All Retail

Нові торговельні заклади працюють на умовах франчайзингу.

У листопаді відбулось відкриття одразу двох супермаркетів EUROSPAR у Івано-Франківській області: один запрацював у Івано-Франківську, за адресою вул. Січових Стрільців, 78, а другий у Коломиї, за адресою Вічевий майдан, 2. Нові торговельні заклади працюють на умовах франчайзингу.

У обох супермаркетах працюють 4-и каси, є відділи свіжого м’яса, власної випічки, широкий вибір кулінарії, риби гарячого копчення із власної коптильні та заморожених напівфабрикатів, а також зона Food to Go, з уже традиційними хотдогами, паніні, бургерами та ароматною кавою.

Нагадаємо, що формат EUROSPAR – це великий формат супермаркетів (площею 800-3000 кв.м), який орієнтований на щотижневі потреби сім’ї. Вони можуть розташовуватись, як в торгових центрах, так і, як окремі супермаркети, у центрах міст, де дозволяє місце.

Більший торговий майданчик надає можливості для широкого спектру послуг, наявності великого асортименту продовольчих та промислових товарів, а також може включати гарну пропозицію Food-to-Go. Все це робить EUROSPAR найкращим вибором для сімейних покупок на вихідні.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців - це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або