All Retail
Опубліковано

Amazon.com направить $ 500 млн на виплату бонусів співробітникам за роботу в святковий період

Теги:
Amazon

Найбільший в світі інтернет-рітейлер Amazon.com Inc. виплатить спеціальні бонуси співробітникам, безпосередньо взаємодіє з клієнтами, за роботу в найбільш активний передріздвяний період.

«Наша команда робить приголомшливу роботу, задовольняючи найважливіші потреби клієнтів, а також допомагаючи створити такий необхідний святковий настрій соціально дистанційованим сімʼям по всьому світу», — заявив старший віце-президент з глобальних операцій Amazon Дейв Кларк.

Співробітники Amazon в США, які будуть працювати в період з 1 по 31 грудня, отримають спеціальний бонус, що становить $ 300 для тих, хто зайнятий повний робочий день, і $ 150 для частково зайнятих, повідомив Кларк. В цілому Amazon направить на виплату спеціальних бонусів понад $ 500 млн, відзначив він.

Раніше в цьому році Amazon, що зіштовхнулася з критикою з боку співробітників, які вважали недостатніми прийняті компанією заходи для їх захисту від коронавіруса, вже виплатила разові бонуси службовцям, що безпосередньо взаємодіють з клієнтами.

У жовтні Amazon повідомила, що COVID-19 було виявлено більш ніж у 19 тис. співробітників.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або