All Retail
Опубліковано

Україна зможе експортувати молочні продукти в Аргентину

Теги:
молочна продукція
Фото:
Unian.ua

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів здійснює роботу з узгодження ветеринарного сертифіката для експорту молока і молочних продуктів з України в Аргентину.

Про це йшлося під час зустрічі голови Держспоживслужби Владислави Магалецької з Послом Аргентинської Республіки в Україні Оленою Летісією Мікусінські.

Як говориться в повідомленні українського відомства, сторони наголосили на важливості співпраці між Україною і Аргентиною і висловили зацікавленість в поглибленні двосторонньої співпраці.

Голова Держспоживслужби висловила надію, що всі необхідні погоджувальні процедури щодо експорту молока і молочних продуктів будуть проведені найближчим часом.

Уточнюється, що між компетентними органами України та Аргентини вже узгоджена форма ветеринарного сертифіката для експорту колагену і желатину, виготовленого зі шкір жуйних тварин.

"З Аргентини в Україну імпортується мʼясо птиці, риба та морепродукти, а також відновлений імпорт свіжого мʼяса домашнього ВРХ. Робота, яка велася півтора року, щодо узгодження останнього, була підкреслена обома сторонами як позитивний крок для посилення торговельних звʼязків між країнами", — йдеться в повідомленні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або