All Retail
Опубліковано

Яким агрохолдингам і торговельним мережам ЄБРР виділив фінансування в 2020 р

Теги:
NOVUS
кредит
Фото:
All Retail

«Європейський банк реконструкції і розвитку» (ЄБРР) в умовах кризи COVID-19 підтримав Україну інвестиціями в обсязі € 812 млн в минулому році.

Про це йдеться в повідомленні банку, пише "Укрінформ".

"За річним обсягом інвестицій Україна посіла третє місце серед країн операцій Банку після Туреччини та Єгипту", — говориться в повідомленні.

ЄБРР в 2020 р профінансував поповнення оборотного капіталу агрохолдингу «Астарта» і Grain Alliance Group і підтримав розширення виробника дріжджів компанії «Ензим». Також в минулому році були задоволені потреби в оборотному капіталі зернотрейдера «НІБУЛОН», виробника томатної пасти Agrofusion і виробника сухих сніданків «Лантманнен Акса». Кредит ЄБРР також отримав виробник кормів для домашніх тварин "Кормотех".

У 2020 році ЄБРР також задовольнив попит на фінансування харчового рітейла. Група «Новус» отримала кредит на будівництво першого в країні «зеленого» дистрибʼюторського центру в Києві і нових магазинів по всій країні, тоді як «Фоззі Груп» відкрила свій перший «зелений» супермаркет в столиці під вивіскою «Сільпо».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або