All Retail
Опубліковано

Novus відкрив перший супермаркет на місці Billa після ребрендингу

Теги:
NOVUS
BILLA
Фото:
RAU

Мережа Novus 2 лютого відкрила перший супермаркет після ребрендингу торгової точки мережі Billa по вул. Маршала Конєва, 10/1, в Голосіївському районі Києва.

«У 2021 році заплановано провести повний ребрендинг, а це 35 магазинів. Сьогодні ми зробили важливий перший крок, інтегрувавши наші цінності в перший ребрендований супермаркет. Крім вивіски, змінилося наповнення, підхід до роботи, принципи», — цитується в прес-релізі Novus генеральний директор мережі Billa Олексій Панасенко, який раніше обіймав посаду операційного директора Novus.

В оновленому супермаркеті діє послуга онлайн-замовлення. Крім того, покупцям пропонується безкоштовно замінити карти лояльності.

Як повідомлялося, 1 грудня компанія Consul Trade House UAB, власник ТОВ «Новус Україна», повідомила про завершення операції з Rewe International AG про придбання 100% -ної частки в статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) «Білла-Україна» і почала роботу над злиттям компаній.

Антимонопольний комітет України в жовтні 2020 року надав дозвіл компанії UAB Consul Trade House з групи Novus на придбання у Rewe International AG 100% -ої частки в статутному капіталі підприємства з іноземними інвестиціями (ПІІ) «Білла-Україна».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або