All Retail
Опубліковано

Торгова мережа ELDORADO відкрила новий магазин в ТРЦ River Mall

Теги:
Eldorado
експансія
Фото:
All Retail

11 лютого мережа магазинів електроніки та побутової техніки ELDORADO відкрила новий магазин в Києві в ТРЦ River Mall за адресою Дніпровська набережна 12.

Магазин площею 823 квадратних метрів пропонує великий вибір крупно-і дрібнопобутової техніки, а також електроніки всіх відомих брендів, вигідні умови по кредитуванню й оновлену програму лояльності для покупців.

Плани щодо відкриття магазину саме в цьому ТРЦ River Mall торговельна мережа ELDORADO почала будувати ще влітку 2020 року, і після тривалої та ретельної підготовки урочисте відкриття відбулося 11 лютого 2021 року. Особливість нового магазину — різнорівневий торговий зал, перепад стель в розмірі від 4,5 до 2,5 метрів. Це створює відчуття воронки, яка затягує покупця вглиб магазину. Ще одним плюсом для відвідувачів ТРЦ є зручне розташування: з фасаду ELDORADO сусідить з продуктовим магазином «Сільпо», а з іншого — з підземним паркінгом торгового центру. Завдяки цьому в магазин можна потрапити й з центрального входу торгового центру, і відразу з паркування.

«Головним завданням проєкту було надати жителям масивів Осокорки, Позняки, Харківський повний асортимент побутової техніки та електроніки при відвідуванні торгового центру. Вважаю, з завданням ми впоралися: попри те, що в ТРЦ представлені й інші оператори з продажу електроніки, купити холодильник, духову шафу, телевізор, робот-пилосос і смартфон за принципом «тут і зараз» можна тільки у нас»,підкреслює директор по роздробі компанії ELDORADO Михаїл Козлов.

На честь відкриття нового магазину в компанії підготували багато акційних пропозицій та цікавих активностей, які збіглися зі святом Святого Валентина. З 11 по 14 лютого святкову атмосферу створювали діджей і енергійний ведучий, які роздавали смачні солодощі й розігрували цінні призи — чотири телевізори та чотири смартфони. Біля центрального входу ТРЦ River Mall можна було попозувати на фотозоні з крижаною скульптурою, а всередині ТРЦ в атріумі на фотозоні ОРРО — зробити романтичні та веселі знімки.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або