All Retail
Опубліковано

Фабрики Nestle в Україні досягли нульового рівня відходів на полігон

Теги:
Nestle

Nestle має намір удвічі зменшити викиди парникових газів від своєї діяльності до 2030 року, а до 2050 року планує досягти нульового балансу викидів.

Як говориться в повідомленні компанії, нульовий рівень викидів означає, що компанія просувається до істотного скорочення викидів на всьому шляху виробництва і поставки продуктів харчування, а залишки викидів Nestle буде компенсувати за допомогою проектів по відновленню грунтів і лісів.

Відзначається, що понад дві третини всіх викидів Nestle утворюються в результаті виробництва сільськогосподарської продукції, яку компанія використовує. Продукцію постачають 500 тис. фермерських господарств, з якими компанія працює безпосередньо. Також, ще від 4,5 млн господарств з усього світу продукція надходить через інших постачальників.

"Для скорочення сільськогосподарських викидів Nestle разом зі своїми постачальниками буде міняти процес виробництва харчових продуктів. Перехід від інтенсивного господарства до використання регенеративних підходів буде впроваджений для захисту природи і підвищення доходів фермерів", — повідомляють в компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або