All Retail
Опубліковано

Roshen планує в березні збільшити статутний капітал на 1 млрд грн

Теги:
Roshen
Фото:
https://rau.ua/ru

ПрАТ "Київська кондитерська фабрика" Рошен "планує збільшити розмір статутного капіталу на 1 млрд грн, або в три рази — до 1,506 млрд грн за рахунок розміщення додаткових акцій.

Згідно з повідомленням підприємства в системі розкриття інформації НКЦБФР, на позачергових зборах акціонерів компанії заплановано розглянути питання додаткової емісії 4 млрд штук простих іменних додаткових акцій товариства існуючого номіналу 0,25 грн і загальною номінальною вартістю 1 млрд грн (без здійснення публічної пропозиції).

Після збільшення статутного капіталу «Київської кондитерської фабрики «Рошен» складе 1,506 млрд грн, або 6 млрд 23 млн 332 тис. 392 штук простих іменних акцій.

За даними компанії, позачергові збори акціонерів заплановано на 11 березня 2021 року.

Як повідомлялося, «Київська кондитерська фабрика «Рошен» в 2019 році знизила чистий прибуток на 25,1% в порівнянні з 2018 роком — до 8,33 млн грн.

Корпорація Roshen входить в топ-30 найбільших виробників кондитерських виробів в світі. Включає Київську, Кременчуцьку, дві Вінницькі кондитерські фабрики і Вінницький молочний завод, Бісквітний комплекс в Борисполі (Київська обл.), Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику Bonbonetti Choco (Угорщина).

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або