All Retail
Опубліковано

ASMR для «Львівських дріжджів». Як допомогти аудиторії розслабитися за допомогою випікання?

Фото:
All Retail

«Львівські дріжджі» разом з агенцією HASHTAG створили серію релакс ASMR-відео, які демонструють процес приготування дріжджової випічки як медитацію.

Вишукані кадри супроводжують приємні звуки замішування тіста, подрібнення начинок, розрізання свіжоспечених хрустких виробів. Саме вони викликають відомий «мурашковий» ефект ASMR.

У нашому випадку це заворожуючі звуки процесу випікання.

Мільйони ASMR-роликів збирають мільярди переглядів. Цей формат, як локомотив тренду аудіомаркетингу, вийшов з-за лаштунків YouTube до масового глядача, і здається, що кожен другий креатор хоче отримати свій шматок хрумкого пирога.

Під час розробки комунікаційної стратегії для «Львівських дріжджів» проводилися глибинні інтерв’ю щодо використання продукту. Частина респондентів розповідали, що для них робота з тістом — це своєрідна медитація. Вчені й психологи також доводять, що для багатьох замішування тіста і сам процес приготування випічки є дієвим помічником при стресі.

Подумки приготувати та майже наяву скуштувати піцу, мигдалевий хліб, багетики, похрумати пончиками та ягідними слойками ви можете в плейлисті ASMR на каналі «Львівських дріжджів».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або