All Retail
Опубліковано

H&M відкриє перший магазин в Харкові

Теги:
ТРЦ Nikolsky
Фото:
All Retail

У травні 2021-го року шведський рітейлер H&M відкриє свій перший магазин в Харкові. Це буде вже шостий магазин мережі в Україні, однак перший за межами столиці.

Магазин відкриється в новому ТРЦ Nikolsky загальною площею 2100 кв.м, з яких близько 1700 кв.м. — торгова зона. ТРЦ Nikolsky має ідеальне розташування в центральному районі Харкова, де зосереджена культурна і ділове життя міста.

«Ми бачимо високий інтерес до бренду H&M в регіонах і тому раді оголосити про відкриття магазину в ТРЦ Nikolsky в Харкові. Я впевнена, харківʼяни гідно оцінять як широкий асортимент товарів, так і сучасну концепцію магазину» — підкреслила регіональний менеджер H&M в Україні та Східній Європі Домінік Фантачіно.

Простір магазину буде відрізнятися від інших магазинів H&M в Україні оновленої інтер'єрної концепції. Природні матеріали, теплі кольори, мʼяке освітлення, а також вдосконалена презентація товарів — все в магазині продумано відповідно до сучасної ДНК бренду.

Новий магазин H&M стане відмінним місцем для шопінгу всією сімʼєю. Покупців чекає широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу.

Уже в травні магазин H&M в ТРЦ Nikolsky в Харкові відкриє свої двері для всіх любителів шопінгу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або