All Retail
Опубліковано

Ашан відкрив три нових Pick Up Point в Києві

Теги:
Auchan
Фото:
rau.ua

Компанія Ашан Україна активізувала розвиток мережі міні-магазинів Ашан Pick Up Point. У Києві вже працює шість точок продажів формату ultra-proximity.

Міжнародна мультиформатна компанія-рітейлер, яка була заснована в 1961 році у Франції. В Україні перший магазин був відкритий в 2008 році, а зараз мережа представлена в 9-ти містах і налічує 26 магазинів.

Як повідомляє рітейлер, нові інноваційні точки Ашан Pick Up Point розмістилися на Печерську (вул. Панаса Мирного 16/13), на Липках (вул. Липська 19/7) і в ЖК Французький Квартал (вул. Предславинська, 55).

Площа торгових точок — близько 50 кв. м, в яких представлений асортимент 600-2000 найменувань. Покупцям пропонують свіжі овочі і фрукти, мʼясні та молочні вироби, безглютенову і біо-продукцію, випічку і власний імпорт товарів. Крім того, в точках продажів продаються косметичні засоби бренду Cosmia.

Серед основних сервісів Pick Up Point:

  • доставка до квартири через партнерські сервіси;
  • pick up зона — клієнт зможе замовляти онлайн, де і коли йому зручно, і потім швидко забирати товари безпосередньо в своєму будинку;
  • каса самообслуговування (а також звичайна каса);
  • гнучкість і ротація асортименту — можливість швидко адаптувати асортимент під потреби клієнтів, адже логістика здійснюється безпосередньо з гіпермаркету Ашан, який розташований поруч.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або