All Retail
Опубліковано

Китай хоче закуповувати в Україні більше продовольства

Теги:
Китай
експорт
Фото:
https://www.telegraph.co.uk

Китай зацікавлений у збільшенні закупівель українських товарів, особливо продовольства.

Про це заявив Посол Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжун в ході зустрічі з віце-премʼєр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, головою української частини Комісії зі співпраці між урядами України і КНР Ольгою Стефанишиною 11 березня 2021 р

Як повідомляється, сторони також обговорили напрямки збільшення взаємного товарообігу та інвестиційного співробітництва.

«Україна є однією з найбільших країн Європи і своєрідним «містком між Заходом і Сходом, Північчю і Півднем». Це створює значні торговельні можливості для світових виробників розвивати свої потужності саме в Україні, — сказала Ольга Стефанишина. — Ми також зацікавлені підтримувати динаміку торгівлі з Китаєм, відкривати нові товарні ринки КНР і продовжувати діалог щодо реалізації інвестиційних проектів ".

Українська сторона поінформувала представників КНР про хід консультацій з бізнесом по їх зацікавленості в розвитку окремих напрямків торгівлі з Китаєм і пріоритетних галузей інвестиційного співробітництва.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або