All Retail
Опубліковано

Amazon відкриває 4-зірковий магазин в Мегамоллі American Dream

Знаменитий Мегамолл American Dream у Нью-Джерсі, будівництво і регулярне відкриття якого неодноразово відкладалися, в тому числі через пандемію, придбав ще одного відомого орендаря (всього понад 130).

Найбільший інтернет-рітейлер світу. Заснований в 1995 році Джефом Безосом

Інтернет-магазин Amazon відкрив тут свій фізичний магазин. Новий магазин, що відкрився 31 березня, став 30-м 4-зірковим магазином Amazon в США.

Магазин Amazon займає більше 500 квадратних футів і продає близько 2500 різних товарів. Рекомендовані категорії товарів включають дитячі товари, спортивний інвентар, електроніку, книги, предмети домашнього декору, побутову техніку та багато іншого. У тому числі відвідувачі можуть випробувати різні «розумні» пристрої від Amazon з підтримкою віртуального помічника Alexa.

Магазин був названий 4-зірковим, і це визначення було обрано не випадково. Всі товари, що продаються «перекочували» на полиці магазинів з онлайн-сайту Amazon, і були обрані товари, які отримали найвищі відгуки покупців і мають рейтинг 4 зірки і вище. Кількість зірочок для товарів Amazon.com вказано навіть на ціннику разом з ціною.

Таким чином, магазин пропонує тільки самі продавані товари, найактуальніші та популярні нові товари. Надалі планується постійно оновлювати асортимент на основі свіжих рейтингів. Також існує окрема серія пропозицій «на сьогодні», які відрізняються вигідними цінами і будуть змінюватися щодня.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або