All Retail
Опубліковано

Ринок дрогері-рітейлу в регіонах України: статистика і графіка, 2020 р.

Теги:
аналіз ринку
дрогері
Фото:
All Retail

Інформаційно-аналітичне видання All Retail представляє своє нове дослідження — звіт "Ринок дрогері-рітейлу в регіонах України: статистика & графіка, 2020 г.".

В процесі проведення згаданого дослідження ми зробили ретельний аналіз усіх сучасних рітейл-мереж сегменту дрогері України (а це понад 20 компаній), систематизувавши їх ключові фізичні показники (кількість магазинів, сумарна торгова площа). В результаті всі дані були перетворені в графічні матеріали (графіки, таблиці).

Зокрема, була проведена класифікація ринку рітейлу України в розрізі 6 регіонів — Західна Україна, Центральна Україна, Північна Україна, Східна Україна, Південна Україна та м.Київ. У кожному з регіонів визначені ключові діючі торгові мережі, вказана їх сумарна торгова площа і кількість магазинів станом на кінець 2020 року, виділені основні події та тенденції розвитку дрогері-рітейлу в кожному регіоні, зроблена статистика по торгових площах і кількості магазинів по кожному обласному центру (за винятком м. Донецьк, м.Луганськ, м.Сімферополь та м.Севастополь).

Крім того, в звіті ми виділили ключові тренди розвитку українського ринку дрогері-рітейлу в окремих економіко-географічних регіонах у 2020 році.

Вартість дослідження — 7000 грн

Для того, щоб замовити дане дослідження, Ви можете зателефонувати нам за телефонами (050) 378 78 61, (067) 370 68 42 або написати запит на імейл office@allretail.com.ua

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або