All Retail
Опубліковано

Власник Burger King хоче купити Subway

Теги:
Subway
Фото:
Malls.com

Restaurant Brands International, канадсько-американська компанія, що володіє Popeyes, мережами швидкого харчування Burger King і кафе Tim Hortons, розглядає можливість придбання Subway, однією з найбільших в світі франшиз швидкого харчування.

Згідно з Insider, до інших зацікавлених сторін належить Inspire, що володіє міжнародними мережами Baskin Robbins і Dunkin ʼDonuts. Обидві компанії отримали пропозиції про покупку бізнесу від Subway, але домовленості так і не було досягнуто.

Нинішній глава Subway Джон Чідсі на початку 2000-х очолював бізнес Burger King до продажу компанії інвестиційній групі 3G Capital, яка вважається засновником Restaurant Brands International. В даний час пан Чідсі просуває стратегію Subway по скороченню витрат, залучаючи клієнтів і відмовляючи франчайзі.

У 2020 році Subway зіткнулася з фінансовими проблемами на тлі пандемії і повʼязаних з нею обмежень для бізнесу по всьому світу. Виручка компанії впала до 10,2 млрд доларів. На ринку США Subway була змушена закрити близько 2000 ресторанів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або