All Retail
Опубліковано

Перший пішов: в Івано-Франківську відкрився перший МакДональдз

Теги:
McDonald's
експансія
Фото:
All Retail

Місто стало першим в Україні, де відкрився ресторан у 2021 році.

17 квітня в Івано-Франківську відкрився перший МакДональдз у місті. Поява закладу в новому місті відповідає стратегії компанії – фокус на розвитку в регіонах, зокрема в тих містах, де МакДональдз поки немає. Відкриваючи ресторан, компанія інвестує у розвиток місцевої громади, налагодження співпраці з локальними постачальниками і формування системи кругової роботи з відходами через пошук партнерів в регіоні. Новий заклад в Івано-Франківську створює 100 нових робочих місць.

Ресторан, розташований за адресою вул. Миколайчука Івана, 2, відповідає стратегії омніканальності МакДональдз – у закладі працює дві лінії МакДрайву, зона МакДелівері (доставлення) та експрес-вікно. Маючи 185 посадкових місць в залі та 82 місця на терасі, інноваційний формат закладу поєднує високі технології та турботу про кожного клієнта. А саме:

  •  · 12 терміналів самообслуговування, які дозволять клієнтам без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки, після чого забрати страви у зоні видачі.
  • Обслуговування за столиками – щоб обрати функцію «отримати замовлення за столиком», необхідно взяти табличку з номером і присісти за столик. Співробітники точно знають, де сидить гість, адже у табличку з номером вмонтований датчик із геолокацією, а місце клієнта видно на спеціальному моніторі. Це значно пришвидшує сервіс та дарує новий досвід клієнтам мережі.
  • Робота касової зони передбачає розділення кас на дві частини: для замовлення і для отримання страв. Так відвідувачі не заважатимуть один одному.
  • В залі працюють експерти з гостинності, вони відповідають за дружню атмосферу в закладі, їхнє завдання – турбуватися про кожного клієнта: допомогти родині у пошуку вільного столика або зробити замовлення на терміналі самообслуговування, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет та слідкувати за дотриманням заходів із безпеки й гігієни.
  • Новий формат кухні «приготовано для тебе». Клієнти мають можливість при замовленні додавати або прибирати інгредієнти зі страв на свій смак.
  • Також заклад обладнаний сортувальними станціями для окремого збору та перероблювання відходів.

Ще однією родзинкою закладу стане робот-транспортер, який з’явиться вже у травні. Він доставлятиме замовлення з кухні до експрес-вікна. Для цього на кухні ресторану прикріплятимуть спаковане замовлення до транспортера, після чого механізм перевозитиме його в повітрі під стелею закладу до співробітника на експрес-вікні, а той видаватиме пакет зі стравами клієнтові. Транспортер матиме довжину 35 метрів і за годину зможе видавати до 400 пакетів зі стравами, які відвідувачі зазвичай замовляють з собою. Від кухні до експрес-вікна пакет доходитиме за 21 секунду.

Наступні ресторани МакДональдз відкриються в Білій Церкві, Луцьку, Хмельницькому, Кропивницькому та Маріуполі, а також найближчі два роки компанія націлена відкрити перші заклади у Чернівцях та Ужгороді й збільшити свою присутність у містах-мільйонниках, таких як Харків, Одеса, Дніпро та Львів.

×

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або