All Retail
Опубліковано

Сервіс Glovo розпочав співпрацю з мережею супермаркетів АТБ

Сервіс курʼєрської доставки Glovo розпочав співпрацю з мережею супермаркетів АТБ, повідомляється в його прес-релізі.

Найбільший український рітейлер. Налічує 1222 магазинів в 24 областях, 316 населених пунктах України

Як уточнює прес-служба Glovo, інтеграція АТБ в додаток сервісу відбулася при використанні технології Corezoid Process Engine від компанії Middleware (США).

"За минулий рік нам вдалося значно наростити категорію доставки з супермаркетів, приєднавши до додатка ряд всеукраїнських мереж. Поглиблення омніканальності рітейлу вже має свої результати, адже ми відстежуємо її вплив на зростання бізнесу — у нас є партнерські супермаркети, де частка продажів через сервіс Glovo перевищує 10% від усього товарообігу супермаркету. Сьогодні ми починаємо важливе партнерство з мережею АТБ і раді запропонувати новий сервіс і досвід для їх клієнтів", — розповів генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський.

Гендиректор корпорації «АТБ» Борис Марков, в свою чергу, додав, що реалізація програми партнерства з сервісом Glovo не тільки істотно заощаджує час клієнта, а й мінімізує можливі ризики в умовах погіршення епідеміологічної ситуації в країні.

Сервіс Glovo був заснований в Барселоні, сьогодні працює в понад 650 містах в 22 країнах світу на трьох континентах: в Європі, Центральній і Південній Америці, Африці на південь від Сахари. Щомісяця в усьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більше 51 тис. курʼєрів, а кількість асоційованих партнерів досягає 25 тис.

В Україні сервіс Glovo почав роботу в жовтні 2018 року і представлений в 29 містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Білій Церкві.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або