All Retail
Опубліковано

Рада схвалила заборону реклами електронних сигарет

Теги:
цигарки
Фото:
medicalnewstoday.com

Верховна Рада прийняла за основу "Про внесення змін до статті 22 закону" Про рекламу "щодо реклами електронних сигарет і рідин, які використовуються в електронних сигаретах".

Як передає БізнесЦензор, за ухвалення відповідного законопроекту № 4212 в першому читанні з урахуванням пропозицій комітету проголосували 284 народних депутатів.

Законопроектом запропоновано поширити передбачену законом «Про рекламу» заборону на рекламу тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших обʼєктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби, на електронні сигарети і рідини, які використовуються в електронних сигаретах, а також знаки для товарів, якими випускаються електронні сигарети і зазначені рідини.

При цьому під час голосування за законопреокт були враховані пропозиції парламентського комітету, яким запропоновано поширити заборону також і на «ті, що містять тютюн, вироби для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням» і пристрої для споживання таких тютюнових виробів.

Також комітет доручив передбачити в законопроекті до другого читання введення адміністративної відповідальності за порушення норм законодавства з регулювання обігу електронних сигарет, рідин, що використовують в електронних сигаретах, а також виробів з тютюном для електричного нагріву і відповідних пристроїв.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або