All Retail
Опубліковано

Укрпошта стала офіційним логістичним партнером маркетплейсу Епіцентр

Теги:
укрпошта
Епіцентр
Фото:
БізнесЦензор

Відтепер для замовлень з сайту Епіцентр діє безкоштовна поштова доставка по всій території України. Одержувач платить тільки комісію за проведення післяплати.

Про це RAU повідомила прес-служба Укрпошти. Безкоштовна доставка поширюється на товари продавців, які реалізують продукцію на маркетплейсі Епіцентр, за умови того, що продавець вказав таку можливість у своєму товарі. Всі відправлення з epicentrk.ua доставляються в рамках послуги «Укрпошта Експрес».

Терміни доставки: до двох днів в межах обласного центру, області та між обласними центрами і від трьох днів в межах України.

«З початком співпраці з Епіцентр можна з упевненістю сказати, що Укрпошта виступає логістичним партнером всіх основних маркетплейсів України.

Логістичні рішення, які пропонує Укрпошта, дозволять продавцям зробити свої товари доступними для нових клієнтів, а близько 12 мільйонів покупців Епіцентр отримають можливість замовляти товари з доставкою на вигідних умовах.

Безкоштовна доставка товарів з сайту Епіцентр буде діяти постійно. Всього за кілька днів всі відправлення вагою до 30 кг будуть доставлені в будь-яке з 11 000 відділень по Україні. А завдяки пересувним відділенням замовлення доїдуть в найвіддаленіші населені пункти», — прокоментувала Олена Стьопіна, заступник генерального директора Укрпошта з розвитку бізнесу. Кількість товарів, на які поширюється безкоштовна доставка, оновлюється.

«Ми вдячні компанії Укрпошта за якісний сервіс і можливості, які вона надає для продавців маркетплейсу Епіцентр. Ми впевнені, що покупцям сподобається можливість придбати товари з безкоштовною доставкою в будь-який куточок України» - прокоментував Артем Шевченко, СЕО маркетплейсу Епіцентр.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або