All Retail
Опубліковано

Голландці витратили 2,6 мільярда євро на покупки в інтернеті в країнах ЄС

Теги:
e-commerce
AR ексклюзив
Фото:
shoppingpl.com

У минулому році голландські споживачі витратили майже 2,6 мільярда євро на покупки в зарубіжних інтернет-магазинах в Європейському союзі. Це майже на 32% більше, ніж роком раніше.

У 2019 споживачі в Нідерландах витратили 1,9 мільярда євро в європейських інтернет-магазинах. В цьому році вони витратили на 600 мільйонів євро більше. За даними Статистичного управління Нідерландів, яке сьогодні представило ці цифри, ніколи раніше річні витрати голландців на інтернет-магазини в ЄС так сильно збільшувалися.

Наприклад, в 2014 році було витрачено менше 700 мільйонів євро. Це означає, що за сім років сума збільшилася майже в чотири рази.

Варто відзначити, що значно збільшився не тільки оборот іноземних сайтів електронної комерції, але й онлайн-продажі в Нідерландах.

У той час як оборот електронної комерції виріс на 22,1% в 2015 році (в порівнянні з попереднім роком), річний приріст онлайн-обороту в минулому році склав більше 40%.

Це збільшення в основному повʼязано з омніканальними гравцями. Їх оборот збільшився більш ніж наполовину в порівнянні з 2019 роком. Оборот онлайн-гравців також різко виріс — майже на 36%.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або