All Retail
Опубліковано

«Епіцентр К» купив на аукціоні Дунаєвецький КХП

Теги:
Епіцентр

ТОВ "Епіцентр К" (Київ) 7 травня стало переможцем аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу (ЄЇК) державного підприємства "Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів" (смт Дунаївці Хмельницької обл.), Запропонувавши нього за 227,09 млн грн, що на 21% перевищує стартову ціну активу, повідомив Фонд держмайна (ФДМ) на сайті в пʼятницю.

Згідно з інформацією на сайті «ProZorrо.Продажі», «Епіцентр К» був єдиним претендентом на покупку активу. Глава ФДМ Дмитро Сенниченко на своїй сторінці в Facebook пояснив зростання кінцевої вартості підприємства особливостями процедури проведення приватизаційних аукціонів.

Сенниченко уточнив, що після приватизації новий власник поставить на Дунаєвецький КХП сучасне обладнання і вкладе мільйонні інвестиції, в результаті чого місцеві громади отримають розвиток територій, а держава — нову податкову базу і робочі місця.

"Можу констатувати — обʼєкти, які заростають бурʼянами, можуть отримати нове життя і перетворитися з непродуктивних активів в продуктивні", — підсумував Сенниченко в Facebook.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або