All Retail
Опубліковано

Астарта буде випускати тростинний цукор

Теги:
цукор
Фото:
https://jisty.com.ua

Агропромхолдінг «Астарта» почав виробництво цукру з тростинного цукру-сирцю.

Як говориться в повідомленні компанії, законтрактовано 60 тис. т сировини на наступні три місяці 2021 р. Переробляти цукор-сирець буде "Яреськівський цукровий завод".

"У цьому році на ринку цукру спостерігається нестабільна ситуація, викликана зростанням світових цін на сировинні товари, і зокрема на цукор, а також невпевненістю учасників ринку в достатній кількості цукру для забезпечення потреб до надходження цукру з нового врожаю.

Як соціально відповідальна компанія ми вирішили створити резервний обсяг цукру, щоб максимально захистити інтереси нашого споживача, забезпечити продовольчу безпеку і стабілізувати ціни на продукцію в Україні на тлі їх прогнозованого зростання на світовому ринку в середньостроковій перспективі», — сказав засновник і генеральний директор агропромислового холдингу «Астарта-Київ» Віктор Іванчик.

За його словами, такий крок також допоможе компанії попередити виникнення форс-мажорних обставин, як це було у вересні минулого року, коли зʼявився тимчасовий дефіцит, обумовлений тим, що торговельні запаси цукру закінчилися, а новий сезон, через несприятливі погодні умови, почався на місяць пізніше звичайного.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або