All Retail
Опубліковано

"Укрпошта" і китайська Cainiao впровадили трекінг для відправлень вартістю до $2

Теги:
укрпошта
Фото:
БізнесЦензор

АТ "Укрпошта" і один з найбільших світових логістичних операторів Cainiao (Китай, входить до групи Alibaba) оптимізували IT-інфраструктуру і переводять відправлення без трекінгу на AliExpress в контрольований формат, відзначається в повідомленні на сайті українського державного поштового оператора в четвер.

Завдяки цьому рішенню клієнти Укрпошти отримують можливість відстежувати статус всіх, в тому числі недорогих товарів, без додаткового підвищення ціни.

Всі замовлення мають трекінговий номер в форматі SK123456789LV і відслідковуються на всьому шляху, починаючи від Китаю і закінчуючи Україною; про надходження замовлення в відділення клієнт буде проінформований SMS або Viber повідомленням. Термін доставки з моменту замовлення до отримання в Україні — 14-20 днів.

«Важливо відзначити, що в більшості випадків для клієнта доставка Cainiao Super Economy безкоштовна, але при цьому він отримує швидкі терміни доставки, можливість трекінгу на всіх етапах і інформування про прибуття посилки в відділення. Ми хочемо, щоб українські покупці вибирали «Укрпошту» для доставки замовлень з Китаю, і в подальшому будемо працювати над поліпшенням сервісу", — прокоментувала директор департаменту міжнародних операцій «Укрпошти» Юлія Павленко.

Раніше для пересилки товарів вартістю до $2 використовувався найекономніший спосіб — відправка без трекінгу і SMS.

Тепер замість простих листів «Укрпошта» буде використовувати відправлення з трекінгом, що означає, що всі відправлення при виборі доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті і додатку AliExpress і на сайті «Укрпошти».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або