All Retail
Опубліковано

Інвестиції в українське сільгоспвиробництво значно посилять роль України як експортера

Теги:
зернові
Фото:
slovodilo.ua

Про це під час прес-конференції заявив міністр аграрної політики і продовольства України Роман Лещенко, повідомляє Інфораційно-аналітичний портал АПК України.

«Для Міністерства аграрної політики важливо, щоб під час корінних змін в Україні йшли якісні інвестиції, які будуть привносити передові технології. Наша держава надзвичайно зацікавлена в залученні в економіку різних інвестицій, які допоможуть якісно співпрацювати в агропромисловому комплексі», — підкреслив Роман Лещенко.

Міністр зазначив, що інвестори, які вкладають кошти в кормовиробництво, є найкращим свідченням зростання довіри до українського агросектору.

"Для нас це можливість рухатися в довгостроковій перспективі і якісно планувати витрати на роки вперед, інвестуючи у виробництво, а не просто лягаючи в щорічний збір врожаю. Україна зацікавлена в сталому розвитку", — зазначив міністр.

Роман Лещенко зазначив, що міністерство буде супроводжувати інвестиційні проекти і збільшувати експортний потенціал.

"Ми вже працюємо над захистом інвестицій, спрощенням роботи інвесторів в реальному часі, дерегуляцією, а також над лобіюванням відкриття нових експортних ринків", — підсумував Роман Лещенко.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або