All Retail
Опубліковано

Сервіси доставки Glovo, Delivery Hero, Bolt і Wolt створюють загальну платформу

Теги:
Glovo
Bolt
сервіс доставки
Фото:
All Retail

Сервіси курʼєрської доставки Glovo, Delivery Hero, Bolt і Wolt оголосили про старт співпраці з метою створення проекту з регулювання роботи сервісів доставки в Європі.

Про це повідомляється в прес-релізі Glovo.

На саміті 31 травня був заснований проект «Європейська мета». Він передбачає розробку платформи з описом особливих норм і обовʼязків сервісів доставки для їх успішного функціонування, а також рекомендації для урядів. Розробка проекту «Європейська мета» базується на схваленому експертами «Положенні про принципи», який підписали чотири компанії ще в грудні 2020 року.

У період з червня по серпень 2021 року до участі в розробці проекту планується залучити громадськість. Всі зацікавлені сторони ринку доставки, включаючи користувачів сервісів, зможуть поділитися своїми думками і взяти участь в розробці проекту.

Крім того, засновники компаній Glovo, Delivery Hero, Bolt і Wolt прийняли рішення про створення Кодексу поведінки, а також збірки найкращих корпоративних і нормативних практик для регулювання економічних умов роботи сервісів.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або