All Retail
Опубліковано

Незважаючи на негоду, ціни на тепличні овочі в Україні продовжують знижуватися

Теги:
томати
Фото:
Дело

Протягом усієї першої половини червня поточного року практично по всій території України відзначається переважання похмурої дощової погоди, що, за словами фермерів, уповільнює дозрівання тепличних томатів і огірків в господарствах.

Але незважаючи на цей факт, фахівці EastFruit відзначають поступове збільшення пропозиції тепличних овочів на ринку, а з огляду на те що якість останніх партій, зокрема огірків, високою назвати було складно, продавці все частіше поступалися покупцям, особливо при реалізації залишків продукції минулого обороту.

Так, на сьогоднішній день ціни на оптові партії огірків з українських комбінатів знизилися до $ 0,26-0,44/кг (7-12 грн/кг), і в той же час продукція із плівкових теплиць надходила в продаж ще за нижчими цінами $ 0,15-0,19/кг (4-5 грн/кг). А найцікавішим моментом в даній ситуації є те, що пропозиція тепличного огірка на внутрішньому ринку буде продовжувати збільшуватися, з моменту стабілізації погодних умов, і, за словами фермерів, нинішні показники цінників можуть бути далеко не найнижчими в поточному сезоні.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або