All Retail
Опубліковано

Україна на шляху до відкриття ринку США, в фокусі — курятина

Теги:
курятина
Фото:
delo.ua

Держпродспоживслужбою і відповідним органом США ведеться робота по відкриттю ринку для української продукції, зокрема, мʼяса птиці.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба України.

Зокрема, питання взаємного доступу продукції на ринки України і США були обговорені в ході зустрічі голови служби Владислави Магалецької і аташе з питань сільського господарства Посольства США Лізи Ахрамджан.

"Ринок США дуже цікавий для українських виробників. Відкриття ринків таких великих країн надає нові можливості для розвитку бізнесу — це і нові виробничі потужності, і інвестиції в нові технології, і нові робочі місця. Все це позитивно впливає і на внутрішній український ринок і українських споживачів. Тому чим більше ми будемо мати ринків збуту, тим більше стійким і захищеним буде вітчизняний агросектор ", — зазначила Владислава Магалецька.

Також обговорювалися питання, повʼязані з імпортом продукції з США в Україну.

На сьогоднішній день між компетентними органами України та США погоджено 18 міжнародних ветеринарних сертифікатів по імпорту продукції в Україну. Так, з США в Україну імпортується мʼясо птиці, молоко і молочні продукти, риба і продукти аквакультури, корми для домашніх тварин, яловичина і деякі інші товари.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або