All Retail
Опубліковано

Держпродспоживслужба запустила проект контролю якості молока в 13 областях

Теги:
молочна продукція
Фото:
medicalnewstoday.com

Проект контролю якості молока, в рамках якого запущений "Молочний модуль" — програмне забезпечення для автоматичного збору результатів досліджень молочної сировини — працює в 13 областях країни, його користувачами стали вже понад 170 операторів ринку молока.

Про це йдеться в повідомленні Держпродспоживслужби.

«Станом на початок липня програмне забезпечення «Молочний модуль» працює у Вінницькій, Полтавській, Харківській, Миколаївській, Донецькій, Волинській, Сумській, Київській, Дніпропетровській, Рівненській, Херсонській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Користувачами «Молочного модуля» стали вже понад 170 операторів ринку молока (господарства з виробництва молока і пункти його закупівлі). Планується, що пілотний проект на базі програмного забезпечення «Молочний модуль» буде реалізований в кожній області", — сказано в повідомленні.

"Молочний модуль" — це ІТ-платформа для програми контролю сирого молока. Через генерацію і подальший аналіз та обробку результатів лабораторних досліджень вона допомагає ефективній співпраці операторів ринку з лабораторіями і компетентним органом.

Заступник голови Держпродспоживслужби Анатолій Вовнюк на зустрічі з учасниками робочої групи зазначив: «Ми в першу чергу повинні отримати зворотній звʼязок від користувачів" Молочного модуля ". Ми повинні почути, які у них є побажання щодо цього додатка. Безперечно, ми і самостійно можемо розробити певний функціонал, який, на нашу думку, був би доступним для користувачів, але ми із задоволенням вислухаємо і включимо в роботу їх побажання. У нас дуже амбітні плани: запустити "Молочний модуль" до кінця року не в якості чисто аналітичної програми, а як повноцінний інструмент».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або