All Retail
Опубліковано

Олександр Спектор отримає контрольну частку в столичному ТРЦ Blockbuster Mall

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії бізнесмена Олександра Спектора отримати контрольну частку в столичному ТРЦ Blockbuster Mall, а також контроль над розважальним центром Галактика в Lavina Mall і декількома земельними ділянками Вагіфа Алієва.

Про це виданню НВ Бізнес розповіли три джерела — інвестиційний банкір, консультант з нерухомості та директор мережі торгових центрів. Експерти оцінюють суму угоди в $ 70-80 млн.

Як припускає видання, зараз завершується документальне оформлення угоди. Кіпрська компанія Wayford Investments Limited, йдеться в повідомленні АМКУ, сконцентрувала понад 50% голосів у інший кіпрській компанії Bitrex Limited, яка володіє земельними ділянками, парком розваг Галактика і займається здачею нерухомості в оренду.

Те, що Wayford Investments Limited контролює бізнесмен Олександр Спектор, виданню підтвердили в його оточенні. Від інших коментарів вони відмовилися.

Крім того, компанія Bitrex Limited разом зі шведською компанією Stadsis AB контролюють Northwalk AB. Stadsis AB володіє 100% часткою в київському ТРЦ Mandarin Plaza девелопера Вагіфа Алієва. Глава наглядової ради компанії Олександр Черницький відмовився від коментаря для НВ Бізнес.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або