All Retail
Опубліковано

LC Waikiki планує розширити мережу до 50 магазинів вже в цьому році

Теги:
LC Waikiki
Фото:
All Retail

Генеральний директор LC Waikiki в Україні Олексій Гришко розповів про плани компанії.

«У нас було чимало відкриттів, причому як в регіонах, так і в Києві. Передостанній магазин почав роботу в харківському ТРЦ Nikolsky, дуже задоволені результатами. Також ми відкрили точки в Чернівцях, Черкасах, Вінниці та ТРЦ Blockbuster Mall в Києві. Крім цього нові магазини зʼявилися в Одесі — два монобренди — LCW Dream і LCW Kids, — і перший LC Waikiki Outlet.

Протягом останніх двох років Україна претендує на друге-третє місце за товарообігом серед абсолютно всіх країн, де представлені магазини сімʼї LC Waikiki. Тому Україна є фокусною ринком для власників компанії. У нас до цих пір є багато неохоплених населених пунктів, особливо на сході країни.

47-й магазин мережі відкриємо в ТРЦ РайON на Троєщині, де ми знову відкриваємося після закриття в 2018 році. Починаємо будівництво магазинів в ТРЦ Острів в серці Одеси на Привозі і довгоочікуваний магазин в Ужгороді. Щодо ювілейного 50-го магазину, то відкриття в цьому році залежить в першу чергу від наших партнерів — одного з найбільш очікуваних ТРЦ України, розташованого в Києві.

50 магазинів у нас майже в руках. Є мета до 2023 року відкрити 70 магазинів.

У той же час ми стикаємося з проблемою, що дуже важко знайти якісні комерційні площі для відкриття наших магазинів і кадровий резерв в регіонах України, де міжнародний рітейл ще не представлений взагалі».

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або