All Retail
Опубліковано

Perutnina Ptuj МХП збільшила виробництво курятини та індички на 13%

Теги:
курятина
Фото:
agroportal.ua

Потужності компанії МХП з виробництва курятини європейського операційного сегмента склали 29 455 тонн мʼяса курки та індички, що на 13% більше порівняно з II кв. 2020 року.

Про це свідчать операційні результати діяльності компанії за другий квартал 2021, передає УНН.

Найбільший в Україні виробник і експортер курятини. Власник компанії — Юрій Косюк

"Дотримуючись стратегії PP по збільшенню виробництва продукції з курятини і збільшення потужностей декількох підприємств в Сербії і Хорватії, в II кварталі 2021 року потужності компанії з виробництва курятини європейського операційного сегмента Perutnina Ptuj продажі курятини склали 19,5 тис. тонн, на 23% більше рік до року ", — говориться в звіті компанії.

У першому півріччі 2021 року потужності Perutnina Ptuj склали 54,1 тис. тонн мʼяса курки та індички, що на 8% більше, ніж в I півріччі 2020 року, додають в МХП

"У той час як продажі курятини склали 35,5 тис. тонн, на 15% більше рік до року. У II кварталі 2021 року потужності компанії з виробництва продуктів мʼясопереробки (включаючи ковбаси і напівфабрикати) склали 9,9 тис. тонн на 7% нижче рік до року, в той час як продажі склали 9,8 тис. тонн, на 5% вище рік до року. в I півріччі 2021 року потужності компанії з виробництва продуктів мʼясопереробки склали 19,3 тис. тонн, на 2% вище рік до року, в той час як продажі склали 9 тис. тонн, на 2% вище рік до року ", — відзначили в МХП.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або