All Retail
Опубліковано

Голандський рітейлер Jumbo на шляху до рекордних продажів в 10 мільярдів євро

Теги:
AR ексклюзив
Фото:
eurodirect.it

Продажі Jumbo сильно виросли за останні шість місяців і ритейлер знаходиться на шляху до досягнення товарообігу, який перевищує 10 мільярдів євро, вперше за свою 100-річну історію.

У першій половині 2021 року (до 28 тижня включно) виручка голландської мережі супермаркетів збільшилася на 5,3% до 5,36 млрд євро. Це означає, що компанія знову показала результати вищі за середньоринкові, збільшивши свою частку ринку в Нідерландах до 21,8%. Jumbo розраховує зберегти це зростання в найближчі місяці і ще збільшити свою частку на ринку.

Справи рітейлера в інтернеті також йдуть добре. Онлайн-продажі зросли на 50% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Jumbo зазначає, що магазини і онлайн-канал все більше посилюють один одного.

Успіх також можна пояснити постійними інвестиціями в логістику. В даний час мережа супермаркетів налічує 12 центрів доставки поблизу великих міст і 3 центри доставки замовлень. До кінця року компанія відкриє ще чотири хаба.

У Бельгії у Jumbo зараз 11 магазинів. До кінця року це число буде збільшено приблизно до 20 магазинів. «Плани щодо збільшення кількості торгових точок в Бельгії до 100 протягом 5 років залишаються незмінними», — йдеться в повідомленні компанії.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або