All Retail
Опубліковано

З початку 2021 торгова мережа «АТБ-Маркет» зросла на 42 магазина

Теги:
АТБ-Маркет
Фото:
All Retail

У поточному році Корпорація «АТБ» відкрила 42 нових магазина і провела реконструкцію ще 14 торгових точок.

Найбільша в Україні по виручці і кількості магазинів продуктова мережа. Оборот рітейлера склав 149,8 млрд. грн. в 2020 році

Зараз компанія має мережу з 1239 магазинів в 322 населених пунктах 24 областей України.

Нарощування торгової мережі Корпорації «АТБ», зокрема в Західному і Південному регіонах України, послідовно здійснюється вже кілька років поспіль на основі розробленої менеджментом довгострокової стратегії, яка передбачає поєднання зростання кількісних показників в комплексі з впровадженням передових світових технологій, а також кадровою роботою. З 2017 року магазини «АТБ» відкриваються в оновленій концепції, вже сьогодні третина торгової мережі Корпорації працює в нових форматах. За словами Генерального директора «АТБ-Маркет» Бориса Маркова, це виправдані інвестиції, адже ці магазини показують більш високі результати за всіма показниками, в порівнянні з традиційними маркетами мережі.

Також Корпорація продовжує роботу з розвитку та модернізації логістичної інфраструктури, зокрема, будівництва нових розподільчих центрів в Західному і Південному регіонах України, що дозволить істотно наростити обсяги вантажообігу.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або