All Retail
Опубліковано

Виробництво апельсинів в США знизиться на 12% — прогноз USDA

Теги:
фрукти

За даними Міністерства сільського господарства США (USDA), виробництво апельсинів в сезоні 2020/21 рр. збільшиться на 2,5 млн тонн до 48,6 млн тонн. Сприятливі погодні умови призведуть до зростання врожаю в Бразилії (+ 7%) і Мексиці (+ 60%).

За оцінкою USDA, урожай апельсинів в Бразилії збільшиться до 15,9 млн тонн (+ 7%) в сезоні 2020/21 рр. А обсяг апельсинів для переробки виросте на 1,3 млн тонн до 11,2 млн тонн.

У Китаї прогнозується збільшення врожаю до 7,5 млн тонн. Експорт китайських апельсинів подвоїться завдяки відновленню попиту з боку ринків Малайзії, Філіппін і Вʼєтнаму, пише FruitNews.

Урожай апельсинів в США скоротиться на 12% до 4,2 млн тонн. Виробництво апельсинів в США знижується протягом багатьох років через хворобу озеленення цитрусових (Citrus greening disease) і скорочення площ вирощування майже на 40%.

В ЄС виробництво апельсинів виросте на 5% до 6,5 млн тонн завдяки хорошим погодним умовам і збільшенню площ вирощування. Виріс обсяг продукції для переробки та експорту і прогнозується зниження імпорту у звʼязку зі збільшенням виробництва.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або