All Retail
Опубліковано

«Епіцентр» почне роботу в третій черзі Blockbuster Mall восени 2021 р

Теги:
Епіцентр
DIY
Фото:
rau.ua

"Епіцентр" став якірним орендарем третьої черги ТРЦ Blockbuster Mall (Київ) і почне роботу восени 2021 року, повідомили в Colliers Ukraine.

«Спільно з командою Blockbuster Mall ми реалізували одну з найбільших угод на ринку торговельної нерухомості столиці за останні роки. Наявність такого якірного орендаря як "Епіцентр" створить якісну синергію між ритейлерами в ТРЦ, позитивно вплине на фінансові результати орендарів і трафік ТРЦ цілому», — повідомив провідний експерт Colliers Ukraine в сегменті торговельної нерухомості Ігор Заболоцький, якого цитує прес-служба.

Станом на червень 2021 торгова мережа компанії налічує 66 торгових центрів «Епіцентр» і 10 гіпермаркетів «Нова лінія», які щорічно відвідують майже 65 млн покупців

Як повідомлялося, ТРЦ Blockbuster Mall в червні 2021 року отримав сертифікат про введення в експлуатацію третьої черги загальною площею 50 тис. кв.м.

За участю команди Colliers було укладено угоду з оренди 26,5 тис. кв.м з якірним орендарем — компанією «Епіцентр К». Рітейлер буде займати двоповерхову локацію третьої черги Blockbuster Mall.

Через соціальні мережі

або

Через соціальні мережі

або